Sök
Stäng denna sökruta.

Vi säljer & installerar robotgräsklippare

För att din robotgräsklippare ska fungera optimalt, sköta din gräsmatta på bästa sätt och du ska slippa krångel så är det viktigt med en korrekt utförd installation.

Vi hjälper dig välja ut den robotgräsklipparen som passar för dina behov. Installationen sker enligt fast pris så du i förväg vet vad det kommer kosta.

Vår butik och våra robotexperter finns på industriområdet Torpa i Vänersborg.
Välkommen in och prata gräsmatta med oss!

Perfekt klippresultat i branta sluttningar

Husqvarna Automower® med bättre grepp och lägre vikt klarar av lutningar på upp till 45 % (24°).

Grannskapsvänlig robotgräsklippare

Med en låg ljudnivå på bara 58 dB(A) kan Automower® arbeta i trädgården utan att störa. En robotgräsklippare som är snäll både mot din gräsmatta och dina grannar.

Låt trädgården vara komplex

Husqvarna Automower® tar hand om alla trädgårdar oavsett komplexitet och terräng – med hjälp av passagehantering och inbyggd lutningshantering.

Varför robotgräsklippare?

Frigör tid i ditt liv och få en välskött gräsmatta på köpet! Medans du får tid över till annat så sköter robotgräsklipparen gräsmattan. Den håller efter mossa, gödslar gräsmattan och går tyst.

En robotgräsklippare är ett miljövänligt och energisnålt alternativ. Har du en robotgräsklippare håller du inte bara efter mossa och ogräs – den är även effektiv mot mördarsniglar!

Pollenallergi? Det är bevisat att med minskat ogräs och regelbunden klippning av gräsmattan så minimeras antalet gräspollen i din trädgård.